tiistai 6. marraskuuta 2012

Robo team


Alunperin nuorimmaista varten hankittu ihana robottikangas osoittautuikin varsin ihanasti sopivaksi myös tytölle ja niinpä siitä saikin molemmat jotain.
Pojan setti on kokoa 86cm. Housujen kaava on se kohta jo joka koossa piirretty OB:n High Jump, joskin kireämmillä vyötärön ja jalansuun resoreilla. Niissä materiaalina jemmasta löytynyt juuri sopivan kokoinen pala keltaista collegea. Nappilistapusero on samaisen lehden numerosta 1/12.
Tytön valenappilistallinen 104 cm:n paita on OB:n numerosta 1/11. Puseron rypytykset jäi nappilistan kohdalta jokseenkin laimeiksi, luulen että siinä oli tekijällä joku mittasuhdehäiriö. Muutoinkin aukeavasta nappilistasta tuli huomattavasti kauniimpi, liekö syynä sitten osittain myös se, että niitä on tullut jo muutamat toteutettua aiemmin. (Täällä ja täällä)

5 kommenttia:

 1. Ompas ihanat. Minäkin tykkään tuosta robottikankaasta kovasti. Ja kiva oli löytää taas uusi blogi =)

  VastaaPoista
 2. Tuo robottikangas on jotenkin niin suloista. Itsekin leikkasin vihdoin oman, samaisen robotin pojalle paidaksi. Nuo lillestoffin raidat sopii kyllä todella hyvin robottien kaveriksi. <3

  VastaaPoista
 3. Kiitokset! Harvemmasta raitakankaasta itse tykkään, jostain syystä niistä tulee ihan yökkäri-tunnelma. Tämä iski heti. =)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanasti sopiikin tytölle tämä robo-kangas. Mullakin sitä jemmassa vielä palanen, joka jäi viime kesän t-paidasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii tytölle loistavasti, ja on onneksi yksi niistä vaatteista tytär joita pukee mielellään päälle =)

   Poista