lauantai 27. lokakuuta 2012

Tytön tunika ja legginsit

Tytät sai tunikan kankaasta, joka romutti mielipiteeni siitä, mitä voi trikoosta maksaa.. Ei ole jäänyt harmittamaan, on se vaan niin pirteä että omakin mieli piristyy kun toista katsoo.

Tunika on 104cm:n muunnelma OB:n More Greysta, legginsit samaisen lehden numerosta 4/12. Uusimmassa numerossa olikin taas legginsien kaava joka päätynee kokeiluun, en oikein ymmärrä miksi talvea vasten on vajaamittaisten leggareiden kaava kuten tämä yllä kuvattu. Pidensin kyllä lahkeita, mutta enpä olisi sitäkään hoksannut, jollei olisi lukaissut toisten jo kaavan toteuttaneiden kirjoituksia.

Legginsien alaosa on kaksinkertainen ja tein lahkeen sivuun koristekaitaleen keltaisesta trikoosta sekä yhdestä napista. Tunikaan oli tarkoitus tulla taskutkin, mutta kas kummaa kun innostuneena ryhtyy surauttelemaan niin toinen sivu olikin jo ommeltu ennenkuin sitä seuraavan kerran muisti =D Kelpaa onneksi käyttäjälleen näinkin.

6 kommenttia:

  1. Kylläpä on tosi kiva setti! Minullakin olisi nuo housut vyötäröä vaille tehtyinä, mutta kylmät ilmat yllättivät ja pöksyt ovat odotelleen uutta inspistä..

    VastaaPoista
  2. Kiitokset =)
    Joku kommentoi leggareista että on Me&I tyyliset, ilmeisesti niilläkin on tuo kaksinkertainen alalahje.

    VastaaPoista