maanantai 30. heinäkuuta 2012

Miehen hupi t-paita

Oli aika tehdä välillä miehellekin jotain, ja se kun on niin kranttu niin t-paita linjalla mennään. Koska edellinen oli niin väritön ja tylsä piti keksiä jotain vähän muuta tähän ja päädyin leimaamaan kuvan ja suurimman osan tekstistä. Pari kirjainta tein trikoosta jotta siihen sai vähän lisäväriä.
Mulla jää usein kankaista jäljelle kapea suikale, joita on sitten hyvä käyttää pois hihoissa lisävärinä. (Tällaisille hihoille on nimikin, mutten muista mikä se lienee.) Vaikka yleensä peitetikkaan hihan pyörönä, niin tässä mallissa se vaatii liikaa mittailua ja siksi tikkaan hihansuun ensin ja sen jälkeen vasta hihan kiinni.
Mun mies ymmärsi tämän kuvan ja tekstin melko erilailla mitä itse olin ajatellut ja vähän jäi mietityttämään pitäiskö sitä vielä jotenkin fiksaa. Tarkoitus oli ilmaista että tämän perheen kanssa talon mies on jokseenkin kypsähkö, mutta ehkä lyhensin ideaa liikaa..

4 kommenttia:

 1. Tosi hauska paita !
  Sinun blogillasi on kiva nimi.
  Kiva kun "löysit" minut :)

  VastaaPoista
 2. Hieno tuo kuva tuossa miehen paidassa.. täytyis ite kokeilla niitä kankaalle tulostettavia juttuja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteisiin en ole tulostanut, "nimikointilaput" on sellaisia tulostettavia ja silitettäviä siirtokalvoja. Tämän paidan kuva ja tekstit on leimattu.

   Poista