torstai 14. kesäkuuta 2012

Täydellisen kaavan dilemma - tytön mekko

Liian usein joku ihastuttava kangas jää pyörimään nurkkiin koska ei ole sitä juurikin täydellistä kaavaa mikä nimenomaan juuri ehdottomasti kruunaa sen ihastuttavan kankaan. En tiedä käykö tätä muille, mutta omasta kangasvarastosta (no läjä ehkä ennemmin) löytyy jokunen liian kauan siellä pötkötellyt iki-ihana kangas juurikin siksi, että en ole ihan varma mikä se olis se ihastuttavin malli siihen kankaaseen.

Nämä kankaat on ostettu viime kesäksi neidille kesähameeseen ja niin se vaan jäi tekemättä. Nyt niitä on hillottu tarpeeksi, enää ei tarvinnu olla se täydellinen kaava, vaan riitti jotain sinne päin.
Tämän mekkosen kaava löytyi sitten Ottobrestä 3/12 ja se on 104cm.

Essumekot ei oikein ole mun juttuni ja teinkin takaosan kaavasta poiketen auki vain puoleen väliin. Napit on eri kokoiset ja väriset, mutta jotakin punasen sävyä kuitenkin.

Yksi hyvä syy taas toivoa lämpimiä päiviä =)

2 kommenttia:

 1. Kiva kun jätit kommentin blogiini =)

  Ihana tämä mekko. Mulle käy kyllä kanssa helposti noin että ostan ihanan kankaan mutta sitten ei heti tule sitä visiota mitä siitä tekisin. Mutta oon kyl huomannu että kyllä se visio jossain vaiheessa tulee kun eteen vaan sattuu se oikea kaava ja kuva, ainakin itselläni. =) itsekin kokeilin tuota kaavaa trikooversiona ja toimii silläkin tavalla. Jätin vaan ton takakiinnityksen pois kun trikoisena menee muutenkin päälle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan hullumpi idea kokeilla trikoisena! Sanoo hän joka inhoaa kaavojen piirtelyä, ompelun tylsin osuus ;)

   Poista