torstai 7. maaliskuuta 2013

Pojat monsteripaidoissaan

Tämä monsterikangas oli niin meidän perheen miesväen näköistä että sitä oli ehdottomasti hankittava. Ja kyllä siitä tuli kahdelle nuorimmalle miesväen edustajalle yläosat, mutta mikä pettymys 6vuotiaalle olikaan kun iskälle ei kankaasta paitaa enää riittänyt.. En usko että iskä oli läheskään yhtä pettynyt.
Isomman paita on OB: More Grey koossa 122cm ja raglanhihaisen 86 cm:n bodyn kaava on samaisen lehden numerosta 6/12. Tässä on varmaan meidän perheen viimeinen bodytekele, kesävaatteet saakin tehdä jo paitoina jotta pääsee kunnolla pottailun makuun. Totisesti kannatti bodeja silmällä pitäen  ostaa kam-neppejä vähintään 300 kpl, tulihan niitä bodeja tehtyä sen jälkeen ehkä 10..
Molempien raglan-saumojen koristeena on peitetikin nurja puoli. Bodyn hihoihin muutin resorit, sillä se oli jonkin aikaa alussa käytössä resorit käännettynä.

Vaikkei iskän paitaan kangasta riittänytkään, niin sen verran kuitenkin että siitä tuli bokserit Ottobren 1/13 kaavakokeiluna.
Ja niistä tuli koossa 122cm aivan hehtaarit meidän ruipeliinille, vaikka kaikki sivusaumat tein ilman saumavaroja. Eipä ole tästä meidän kaavaksi, täytyy pysytellä siinä edellisessä hyväksi havaitussa lehden aiemmassa bokserikaavassa. MUTTA tulipa yli vuoden vanhassa koneessa kokeiltua tämän kaavan myötä myös tasosauman ompelua, että jotakin hyötyä näidenkin tekemisestä oli. Joskaan ei ehkä ollut paras idea laittaa sillä resoria kiinni, mutta muutoin varsin kiva ommel alusvaatteissa.
 
 

2 kommenttia: