perjantai 21. syyskuuta 2012

Ikuisuusprojekti

Miten ihmeessä jälkikäsitellään neuletyö jonka koko on 2,2m*1,45m? Sitä se enää odottaa, sillä en oikein ole keksinyt ratkaisua.
Perheessä jossa on pieniä lapsia ei voi oikein levittää sohvallekaan nuppineulojen kanssa, eikä taloudesta löydy yhtään ylimääräistä sänkyä tai patjaakaan johon sen saisi oikenemaan. Sain vinkin naulata se johonkin, mutta luulen että puolisolla voisi olla jotain kielteistä sanottavaa jos saa minut kiinni naputtelemasta neuletta seinään.. Ehkä jonain päivänä se on oikeasti valmis.

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Se pakollinen Angry Birds

Pakkohan se oli Angry Birds paita tehtailla kun esikoinen sitä niin kovin toivoi. Lintu oli hänen toiveensa, mutta paidan teko ilmeisesti kesti liian kauan sillä sen valmistuttua ensireaktio olikin "ÄÄÄÄ mä halusin sen mustan!" No, päästiin sopuun kun lupasin että jos sitten seuraavaksi..
Kaavana 122cm Ottobren More Grey. Aplikaation olisi tietty voinut laittaa vähän ylemmäksikin, mutta onneksi herralla ei ole tapana laittaa puseroa housujen sisään. Ruskea viskoositrikoo on Kangastukusta ja oli hivenen pettymys. Pari aiempaa Kangastukun viskoositrikoota toisissa väreissä on olleet ihan huippuja, tämä oli valitettavan ohut ja lörppöinen.

maanantai 3. syyskuuta 2012

Hippobody ja ihan ufot pöksyt

(Että on vikkeläsormista porukkaa kun joku ehti sinne jo käpälänsä laittamaan..)
Eurokankaan palalaarista löytyi avaruusteemainen college, siitä parit pöksyt. Toiset 80cm jäi omaan kotiin, kokoa isommat meni lahjapakettiin.
Samaan pakettiin päätyi hippo jerseystä nappilistabody koossa 80cm.
Ja vielä kun laittaa yhdet perus velourpöksyt niin johan siinä alkaa olla paketti lähes valmiina!